Ludieke acties

Het realiseren van projecten is alleen mogelijk door geld in te zamelen. We doen dit zowel door aanvragen in te dienen voor donaties bij andere stichtingen en fondsen, maar ook door het doen van speciale en ludieke acties door zowel bestuursleden als anderen die onze stichting een warm hart toedragen. Op deze pagina tref je een beknopt overzicht aan van de verschillende ludieke acties die hebben plaatsgevonden of op dit moment gaande zijn.


Huidige actie(s)

Tweedehands verkopen

De toegang tot onderwijs en schoon drinkwater is niet overal op deze aarde een vanzelfsprekendheid. In Ghana moeten kinderen, met name meisjes, dagelijks water bij ver en afgelegen waterputten halen. Zij zijn hier vaak meerdere uren per dag mee bezig en kunnen hierdoor niet naar school. Wij zetten ons in voor deze kinderen en wij bouwen in nauwe samenwerking met de betreffende communities waterpompen, zodat inderdaad alle kinderen hun tijd op school kunnen doorbrengen en ook over schoon drinkwater beschikken. Hierbij gaat iedere euro die Floorghana ophaalt zonder aftrek direct naar Ghana.

Met deze actie roepen wij de kinderen van Nederland op om in actie komen voor de kinderen van Ghana (samen met hun ouders). Door geld in te zamelen voor de kinderen in Ghana door de verkoop van je kleding, speelgoed, meubels en verzorgingsproducten. De verkoop kan plaats vinden via online platforms zoals Marktplaats, Vinted of eBay of natuurlijk via kraampjes, braderieën en/of garageverkoop. Meedoen is makkelijk - zoek geschikte producten uit en verkoop deze online of offline.


Eerdere acties